30.4.03

Eit tips for alle med Sp-sympati: sjå serien "På bølgelengde" på TV2 på kvardagar kl. 17.30. Mykje god humor, hets av urbanistar og korleis det er å leva på den australske landsbygda. Veldig bra! Serieskaparane burde fått heidersmedlemskap i Senterungdomen... :-)

I dag fekk eg eit artig spørsmål. Nokon sat på Kirkenes sjukehus, og hadde tydelegvis funni eit emne å diskutere: kvar kjem ordet "russ" frå??

Sant å seie visste eg no ikkje. Men ein bibliotekar er aldri rådlaus, kva har ein ikkje elektroniske ordbøker for?? Eg søkte og fann forklaringa her.

Ein russ er altså ein som legg frå seg horna... Om det har noko med horn i sida til folk er ikkje godt å vita, men kven veit?

Velkomen til opninga av bloggen min!

Dette fenomenet med ein blogg der ein legg ut kva ein tenkjer, meiner, tykkjer er viktig og slikt er spennande. Ein heilt ny måte å publisere ting på utan å gå vegen om ein redaktør. Det blir sjølvsagt både på godt og vondt, ein redaktør er faktisk ganske hjelpsam - iallfall av og til. Bloggen blir meir for det uredigerte og det direkte.

Det kjem meir etterkvart!

Vidar